Bruidshuis Dokter- de Graaf heeft een groot assortiment in bruidsmode van sprookjesachtig romantisch tot hip en nonchalant, en van modern tot klassiek. De toekomstige bruiden worden helemaal aangekleed van lingerie en onderrok tot schoenen, sluier en sieraden. De bruidsmodezaak bestaat sinds 1960, de ouders van de eigenaresse hadden een stoffenzaak met bruidsjaponnen. Sinds 1984 heeft de zaak zich specifiek gericht op bruidsjaponnen.

In de bruidsmodezaak heerst een ontspannen sfeer, klanten krijgen alle tijd en aandacht die nodig is om de juiste keuze te maken. De deskundige medewerkers geven je graag advies op maat. Daarom is het raadzaam om een afspraak te maken. Onze verkoopadviseuses kunnen u dan persoonlijk begeleiden bij het vervullen van uw wensen voor de perfecte trouwjurk. Er is veel vakkennis aanwezig en er zijn korte lijnen met de coupeuses die boven de winkel zijn gevestigd. Overleg kan dus snel plaatsvinden. Wij zien u graag in onze winkel!

Website:
www.bruidshuisdokterdegraaf.nl

Adres:
Oudestraat 62
8261 CS Kampen
 
Tel: 038-3332227

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media