Er zijn veel bijzondere mensen die een verbinding hebben met de stad Kampen. En deze mooie stad heeft nu zijn eigen Podcast waarin deze mensen aan het woord komen. Guido Faas, Janita Tabak, Jorden Bres en Tom van der Weerd zijn de eerste die in gesprek gingen met Klaasjan Strengers.

Een podcast is een soort radioprogramma op het Internet. Ze worden steeds populairder. Je luistert waar en wanneer je wilt. Podcast Kampen is te beluisteren via de bekende Podcast kanalen maar ook te zien op Youtube. De pilot podcast werd opgenomen in de keuken van Guido Faas. Het gesprek met Slam! DJ en brandweerman Tom van der Weerd was tussen de brandweerwagens.

Klaasjan Strengers initiatiefnemer van Podcast Kampen
“Regelmatig zal een nieuwe podcast verschijnen. Er zijn genoeg bijzondere Kampenaren of mensen die op de èèn of andere manier een verbinding hebben met de stad Kampen. Ik heb een lijst gemaakt met mensen waarmee ik graag een keer wil zitten. In een radioprogramma moet alles vaak snel. In een podcast hoeft dat niet en kan je alle tijd nemen voor een echt gesprek.”

Elke Podcast wordt afgesloten door Klaas Brand. Als een ware Nico Dijkshoorn geeft hij zijn visie van het gesprek op geheel eigen wijze.

Podcast Kampen is te beluisteren via de bekende podcast kanalen. Bijvoorbeeld op je Iphone of Ipad via de “podcasts” app. Alle video’s staan op Youtube. Alles is ook te vinden op de website: www.podcastkampen.nl