Zomervakantie...heerlijk! Maar na zes weken kan de verveling soms een beetje toeslaan. Quintus biedt uitkomst met de Summerschool! Van dinsdag 28 t/m donderdag 30 augustus organiseert het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 maar liefst 10 zomerse workshops voor jong en oud!

Jabedabedoe! De Quintus Summerschool begint op dinsdag met de coole workshop ‘Flintstone auto ontwerpen en maken’ gevolgd door een heuse race op de binnenplaats van Quintus. Overige kinderworkshops tijdens de Summerschool zijn Peuterdans, Kleuterdans, Oliepastel 4-7 of 8-12 jaar, ‘Ga uit je plaat! No X-Perienceband’ en de theaterworkshop ‘Ik ga op reis en neem mee…’.
Jongeren (14+) en volwassenen die graag zingen of richting het nieuwe koorseizoen hun stem weer willen opwarmen, gaan aan de slag met zomerse nummers bij de workshop ‘Meerstemmig Zingen’. Zangdocent Arla Brandsma neemt je mee op reis met je stem. Met je schetsboek op pad in Kampen? Doe dan woensdagochtend de workshop Urban Sketching voor volwassenen.

Workshops Ballet gevorderden
Ben jij een gevorderde balletleerling die het vreselijk vindt om in de zomervakantie niet te kunnen trainen? Dan is de Summerschool dé kans om in te trainen voor het nieuwe seizoen! De workshop op dinsdagavond wordt gegeven door Andres Lopez, dansdocent klassiek ballet bij Lucia Marthas en docent privélessen klassiek ballet bij Quintus.

De prijzen van de Quintus Summerschool variëren per workshop vanaf €5 p.p. Kijk snel op www.quintuskampen.nl voor meer info of bel met 038-3371200. Wie zeker wil zijn van een plekje, kan zich alvast inschrijven via de site.