Aanstaande zaterdag start de losse kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen in de Stadsgehoorzaal. Vanaf 10 uur is de kassa geopend. De online verkoop start om 12 uur. Aansluitend is ’s middags de opening van de eerste ‘pakje kunst-automaat’. 

De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen is al een aantal weken bezig en tot nu toe kon men alleen abonnementen reserveren. De abonnementenverkoop verloopt voorspoedig en is, ondanks het feit dat mensen in toenemende mate last-minute willen beslissen, nog steeds op hetzelfde peil als voorgaande jaren. Youp van ’t Hek, Brigitte Kaandorp en de 3JS zijn op dit moment de best verkochte voorstellingen, maar nog geen van de voorstellingen is uitverkocht. 

Zaterdag start de losse kaartverkoop. De kassa is open van 10 tot 16 uur en er kan vanaf 12 uur online worden besteld. Na 16 uur blijft de Stadsgehoorzaal nog even open want om 16.30 uur opent burgemeester Bort Koelewijn de allereerste ‘pakje kunst-automaat’ in Kampen. Uit deze oude mechanische sigarettenautomaat kunnen unieke kunstwerken worden gekocht ter grootte van een pakje sigaretten. De kunstwerken zijn speciaal voor dit project gemaakt door beeldend kunstenaars uit Kampen. Het initiatief is bedoeld om regionale kunstenaars onder de aandacht te brengen.