Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Kampen Kado is een cadeaubon die je kunt besteden bij winkels, horeca en andere plekken in Kampen. De lijst van deelnemende winkels, horeca en uitjes wordt dagelijks uitgebreid. Leuk om te geven, en leuk om te krijgen. 

De cadeaubon van Kampen 
Geef Kampen Kado. De cadeaubon is te besteden bij winkels, horeca en leuke uitjes in hartelijke Hanzestad Kampen. Dit betekent een ruim aanbod aan cadeaus en huishoudelijke artikelen, kleding, sieraden, restaurants, podia en horeca. Dus voor ieder wat wils! Bovendien stimuleer je op deze manier de economie van de Kampense binnenstad en draag je bij aan het succes van hartelijke Hanzestad Kampen. 

Hoe werkt de cadeaubon? 
Je kunt de Kampen Kado besteden bij onder andere winkels en horeca in hartelijke Hanzestad Kampen. Het aanbod is divers: een etentje, T-shirt of liever een lijst voor een nieuw schilderij, een paar schoenen, sokken, tas of een mooi sieraad. Alles kan! Door de brede besteedbaarheid kan je altijd een inleverpunt naar jouw smaak vinden. Het Kampen Kado is geldig tot en met de datum die op de achterzijde van de bon is vermeld.

Hier kun je jouw Kampen Kadobon inwisselen

Stedelijk Museum Kampen 
Julius Media
The Read Shop Bos
Rederij Havana
De Veerman van Kampen
Stadsgehoorzaal Kampen
DA Drogisterij Bolwerk
Dameskleding Catootje aan de Botermarkt
Juwelier Jack Tausch 
Home of Entertainment (HOE)
B&B De Juttershoek
Apotheek Flevowijk
Fotorama Kampen
Charlies Jeans & Casuals
Simply
Kamper Events
Zusjes Lingerie
Kamper Uitjes
Optie1
De Zoutkamer

 

Klik hier voor de hele lijst met deelnemende bedrijven in Kampen. Deze lijst wordt continu aangevuld met nieuwe adressen! 


Verkooppunten Kampen Kado in Kampen
The Read Shop Kampen Bos, Oudestraat 41, Kampen
Julius Media, Oudestraat 238, Kampen

Wil je een grote hoeveelheid Kampen Kado’s bestellen? Neem dan contact op met Roeland Tameling, telefoon 06-17453490/e-mail r.tameling@kampenmarketing.nl.
Klik hier voor meer informatie voor de interessante mogelijkheden voor werkgevers en (vrijetijds) ondernemers.

Voor en door Kampen
Door het kopen van de Kampen Cadeaubon stimuleer je de lokale economie. De ontvanger van de Kampen Kadobon heeft de kans kennis te maken met het vrijetijdsaanbod en natuurlijk de winkels en horeca in onze prachtige stad. Stichting Kampen Marketing en de Ondernemers Vereniging Kampen (OVK) zijn de initiatiefnemers van de Kampen Kado bon. Deze past overigens precies in de Tourist Giftcard envelop die vorige maand is gelanceerd.


Een concept van: Pankra, Leuk Geregeld & MacHelp