Elke werkdag in een open Bovenkerk: een warm hart voor ieder verhaal!

[Elke werkdag | 10:00-13:00 uur | Bovenkerk Kampen]

Wat kan het een verademing zijn als er even iemand naar je luistert, toch? Bij toerbeurt zitten er vanaf midden september maar liefst twaalf professionele luisteraars voor je klaar in de Torenkamer van de Bovenkerk. Deze twaalf zijn bovendien de rest van de week aan het werk als voorgangers/dominees in Kampen en zijn dus helemaal thuis in verhalen van mensen en het verhaal van God. Ongevraagde adviezen houden ze thuis, maar als je fijn vindt dat er met je wordt meegedacht, gebeurt dat met liefde. De koffie is natuurlijk gratis. Koekje erbij?

En geen zin om te kletsen, maar wel even behoefte aan stilte, gebed, of het branden van een kaarsje? Ook daarvoor staat de deur van de Torenkamer élke werkdag open. Dit initiatief wordt gedragen door verschillende kerken in Kampen, onder de noemer 'Op Adem.' Op www.op-adem.nl is nog meer info te vinden en zie je wanneer welke pastor aanwezig is. Ook is dat het adres als je liever eens op een ander moment in gesprek wilt.

Altijd: (Wel)kom Op Adem!

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media