Maandag 13 september is het zover, dan start de Youth Alpha! Tijdens twaalf toffe avonden en een kamp ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al je vragen en praat met andere jongeren door over onderwerpen, zoals: ‘Is er meer?’, ‘Wie is Jezus?’ en ‘Wat is bidden en hoe doe je dat?’. De eerste drie avonden zijn geheel vrijblijvend, daarna kun je beslissen of je door wilt gaan of niet.

Vanwege de coronamaatregelen starten we niet in ons eigen gebouw De Mix maar in de kantine van korfbalvereniging Wit-Blauw (Hilbert van Dijkstraat 5, Kampen). De avonden beginnen om 18.30 en duren tot 21.30. We starten elke avond met een maaltijd, de kosten hiervoor zijn €2,50, de rest van de avond is gratis.

De Youth Alpha is speciaal voor jongeren tussen de 13 jaar (2e klas voorgezet onderwijs) en 18 jaar. Hou je van een hoop gezelligheid en lekker eten en wil je ook nieuwe mensen leren kennen? Dan dagen wij jou uit om op een leuke en interactieve manier kennis te maken met het christelijk geloof!
Heb jij nog vragen? Of wil je jezelf opgeven voor de Youth Alpha? Neem dan contact op met Bas, je kan hem bereiken op 06-13339630 of via bas@yfckampen.nl of kijk op onze instagrampagina @yfckampen
Datum & tijd
20 September 2021
18:30 - 21:30
Adres
Kantine korfbalverening Wit-Blauw
Hilbert van dijkstraat 5
8264 PB Kampen
Contact
Bas Schinkel
0613339630
https://kampen.yfc.nl/
bas@yfckampen.nl
Doelgroep
Jongeren
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media