Bibliotheek Kampen bestaat 100 jaar en dat vieren we graag met jou. Dus kom logeren tussen de boeken! Voordat je in je tentje kruipt is er van alles te doen en te beleven in de bibliotheek. Schilderen, dans, poëzie, in gesprek in ‘café de gelijkheid’, een creatief ontbijt en andere verrassingen. Meedoen is meemaken, samen geven we een onvergetelijke nacht vorm. Je kiest zelf waar je aan deel wilt nemen. Uiteraard is er ook genoeg ruimte om te hangen en andere deelnemers te ontmoeten.

Blijf slapen

Deze nacht is voor mensen in de leeftijd van 15 tot 30 jaar. We hebben pop-up tenten waar je met twee personen in kunt slapen, maar als je liever een tent voor jezelf hebt is dat ook prima. Laat ons bij je inschrijving weten of en met wie jij je tentje wilt delen, dan weten wij hoeveel tenten we nodig hebben.


Vergeet je tandenborstel niet

Deelname aan de Night at the Library kost 25 euro. Wij zorgen voor een eenvoudig diner, ontbijt, snacks, koffie/thee en drankjes (non-alcoholisch voor minderjarigen, beperkt alcoholisch voor meerderjarigen). Jij zorgt voor je eigen slaapspullen (slaapzak, matje/luchtbed etc.). We beginnen vrijdag 17 september om 16.00 uur en om 10.00 uur de volgende zaterdag is een bijzonder artistiek nachtje in de Stadskazerne afgelopen.


Cultuurmakers opgelet

Ben je zelf een cultuurmaker en vind je het leuk om deze nacht iets te laten zien aan een klein of iets groter publiek? Neem je gitaar, gedichten, kwasten, stem, goocheldoos, muziek etc., gerust mee. Wil je hierover graag eerst met ons afstemmen? Laat het weten! meedoen@100jaarbiebkampen.nl


In het kort

  • Night at the Library
  • Vrijdag 17 op zaterdag 18 september
  • Voor deelnemers van 15 tot 30 jaar
  • Kosten: 25 euro per deelnemer*
* Mochten de kosten jouw deelname in de weg staan, neem contact met ons op, dan verzinnen we er iets op!
Datum & tijd
17 September 2021
15:30 - 10:00
Adres
Bibliotheek Kampen
Oudestraat 216
8261CA Kampen
Contact
Anne Marth Kuilder
038-3331828
https://www.bibliotheekkampen.nl/agenda/617-night-at-the-library
meedoen@100jaarbiebkampen.nl
Doelgroep
Jongeren
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media