Op de zaterdagen in de maanden augustus en september a.s. zijn de werken een drietal kunstenaars te bekijken in de expositieruimte van Werkplaats Maks in Kampen.

Het mooie pandje in het centrum van Kampen aan de Gasthuisstraat 10 is dan van 10:00 – 16:00 uur geopend en de toegang is gratis.
De expositie biedt een grote variëteit aan kunstwerken; fotografie, mixed media afbeeldingen en pentekeningen. Daarnaast is een kleinere selectie aan keramiek en bronzen beeldjes te zien. Alle kunstwerken zijn te koop.

De drie exposerende kunstenaars zijn fotografe Annemarie Wolkers-Ven, Ilona Palásthy (tekeningen, keramiek) en grafisch vormgever Eric Wolkers.
Datum & tijd
25 September 2021
10:00 - 16:00
Adres
Werkplaats Maks
Gasthuisstraat 10
8261 BS Kampen
Contact
ilona palasthy
0622415194
www.facebook.com/Expo.Kampen
ilona@palasthy.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media