Zaterdag 15 februari om 14.00 uur organiseert cultuurZIEN een stadswandeling over het thema geluk. Startpunt is het Ouderaadhuisplein in Kampen (bij regen verzamelen in de doorgang van de Nieuwe Toren). De deelnamekosten bedragen € 7, 50 en maximaal 15 deelnemers. Vooraf aanmelden voor deelname kan via kunst@cultuurzien.nl of bel met (038)331 10 24.

Een dag na Valentijnsdag (14 februari) gaat cultuurZIEN op zoek naar gelukssymbolen in de Kamer binnenstad. Geluk kun je niet afdwingen, het valt je toe. Toch werden huizen in het verleden gedecoreerd met gelukssymbolen of met symbolen om het onheil af te weren. Sommige decoraties dateren al uit heidense tijden, waardoor de betekenis in de loop van de eeuwen verloren is gegaan. Wandelend door Kampen blijken er nog veel huizen voorzien te zijn van ''geluksversieringen''.
Datum & tijd
15 February 2020
14:00 - 16:30
Adres
Nieuwe Toren
Oudestraat 146
8261 cz Kampen
Contact
Carin Koopman
0383311024
www.cultuurzien.nl
kunst@cultuurzien.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media