’t Ukien presenteert JA!MAN. Oud Jovink en de Voederbietels leden Richard ‘Gorro’ JAnsen en Hans ‘Mongo’ BouMAN zullen 15 februari met hun nieuwe band JA!MAN 't Ukien laten schudden op haar grondvesten met oude nummers van Jovink.

De oud Jovink leden spelen samen met zanger/gitarist Lars La$$ie ‘Cavia’ Karnebeek en bassist Michel ‘Klukkluk’ Demmink pure boeren rock. Bezoekers worden terug de tijd in geslingerd met bier, feest en de beste nummers van Jovink. In een nieuwe samenstelling maar met vertrouwde nummers in een fantastische boeren sfeer.

Het repertoire bestaat uit knappende klassiekers, gezellige meezingers, blaffende rockers, swingende shuffles maar ook de kleine juweeltjes en zelfs enkele nooit eerder live gespeelde liedjes afkomstig van de eerste negen albums van Jovink en de Voederbietels. Op zaterdag 15 februari bouwt JA!MAN een geweldig feest maken aan de Korteweg 4.

Kaarten kunnen vanaf heden besteld worden, wees er snel bij want vol is vol!
Of zoals de mannen zelf zeggen: “Wi-j hebt d’r onmundig völ zin an!”

De vroege vogels kunnen de eerste 50 kaarten bemachtigen voor € 12,50, daarna zijn
de kaarten € 15,- in de voorverkoop en aan de deur €17,50. Voor kaarten en informatie kijk je op www.ukien.nl
Datum & tijd
15 February 2020
20:30 - 23:55
Adres
't Ukien / MFC Korteweg 4
Korteweg 4
8261DC Kampen
Contact
Evert-Jan Wierbos
0384691502
http://www.ukien.nl
info@ukien.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media