Op 17 januari rockt Deltion ’t Ukien! Eerstejaars studenten van de opleiding Deltion artiest zullen hun talenten tonen tijdens deze gratis avond.
De groten der aarde, van Queen, Arctic Monkeys, David Bowie en Bob Dylan, tot Tiësto en Snelle, allemaal zijn ze ooit begonnen met optreden in kleine zalen. De muzikanten die op 17 januari optreden in ’t Ukien zijn eerstejaars studenten aan de opleiding Deltion Artiest op Deltion. Mogelijk dus dat we over een paar jaar zullen schrijven over hun grote doorbraak.

De artiesten studeren zang, gitaar, bas, toetsen, drum of songwriting en spelen in 't Ukien alleen eigen werk. Punk, hiphop, singer-songwriter, indiepop, psychedelische rock, er komt van alles voorbij. Songwritingdocent Fokko Mellema heeft de bands begeleid in het maakproces en organiseert tevens de avond.

Muzikanten van de toekomst
Trest speelt spannende indiepop met meerstemmige zang. Krachtige melodieën en beeldende teksten. Soms hypnotiserend, soms fel uit de hoek.

Where's Charlotte maakt er een feestje van, met hun opzwepende hiphop met jazzy invloeden en een vleugje funk. Grote band, grote performance. In alle energie zou je bijna vergeten dat de teksten ook echt ergens over gaan, maar deze jongens en dame hebben echt wat te vertellen.
Discursus maakt poprock in zijn meest pakkende soort. Elk refrein is meteen mee te zingen en de performance energiek met twee elektrische gitaren op standje 11, een beukende drum en een enthousiaste zangeres.
Gangband lijkt rechtstreeks uit de jaren 70 gevlogen met hun experimentele psychedelische rock. Ook invloeden uit de soul en funk zijn erin geslopen en de pakkende zanglijnen met interessante teksten maken de unieke sound af. Verwacht een sympathieke performance en een heleboel muzikale verrassingen.

Meer info?
Meer informatie over de deelnemende bands en de wedstrijd is te vinden op ukien.nl of op facebook.com/ukien.nl. Toegang tot de optredens is gratis, de zaal gaat op 17 januari open om 19.00 uur. ’t Ukien is gevestigd in MFC Korteweg 4.
Datum & tijd
17 January 2020
19:00 - 23:55
Adres
't Ukien / MFC Korteweg 4
Korteweg 4
8261DC Kampen
Contact
Evert-Jan Wierbos
0384691502
http://www.ukien.nl
evertjanw@hotmail.com
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media