Op zaterdag 1 februari 2020 barst het Ierse feest weer los.

Rond 21.00 uur kan men genieten van de eerste klanken in de “pubs”. Via de Facebooksite van het festival kun je allerlei extra informatie vinden. Links naar websites van de bands en video’s om de sfeer te proeven. ,,Hiermee kan het publiek hun eigen “pubcrawl” samenstellen”, zegt organisator Noel Shannon. ,,Je zoekt online uit wat je de leukste muziek vind en dan probeer je 3 á 4 bands te beluisteren op zo’n avond. Of je blijft de hele avond bij je favoriet plakken, lacht de Ier”.

Tijdens de vorige editie werd er een duidelijke toename van bezoekers waargenomen en kunnen we zeggen dat het festival meer voeten aan de grond krijgt. Dat is niet alleen bij de bezoekers, en deelnemende horeca opgevallen. In 2020 verwelkomd het festival een record van 8 deelnemende ‘pubs’, zoals de horeca tijdens het festival worden genoemd.
Het festival trekt vele muziekliefhebbers uit Kampen en omgeving. Van traditioneel Iers tot muzikanten die meer een mix spelen. Er is voor elk wat wils. Zelf speelt de Ier 1 februari bij De Lantaarn als The Shannons, samen met zijn vrouw Lynn, die hem ook helpt bij de organisatie van de festivals.
Op de website van het festival staat op GoogleMaps aangegeven waar men de deelnemende Pubs kan vinden. De toegang is overal gratis.

www.irishpubfestival.nl    

Irish Pub Festival programma:

’t Kroegje - Victor Lacken & Jimmy Ellis (IRL-ENG)
De Veerman van Kampen - Old Dutch Boys (NL)
Moods & Roots - Raglan Roadworks (NL)
The Moonshiners - Pickelweed
Café De Lantaarn - The Shannons (IRL-NL)
’t Ponton - Fin M’Coul (NL)
Café Eigenwijs - Boxin’ the Vox (NL)
Grand Café De Majesteit - Croí
-------------------------------------------------------------------------------------
Datum & tijd
01 February 2020
21:00 - 00:30
Adres
Kampen horeca div Locaties
IJsselkade 51
8261 AG Kampen
Contact
Noel Shannon
0337477790
www.irishpubfestival.nl
info@irishpubfestival.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media