De lighthouse kerstnachtviering 24 december 22:00 uur.

Nog heel even wachten en dan is het zo ver. 24 december zullen wij een kerstnachtviering vieren zoas jullie van ons gewend zijn. Net iets anders dan andere diensten en volledig in het teken van kerst.

Dit jaar is het thema: Wie had dat gedacht.

Het kerstverhaal is een verhaal vol met wonderlijke gebeurtenissen. Wat hebben die gebeurtenissen ons in 2019 nog te zeggen? In de kerstnachtviering passeren verschillende aspecten van het kerstverhaal de revue. We doen het net iets anders dan de andere kerstnachtdiensten in Kampen, met een mix van traditionele kerstliederen en seculiere nummers. De Lighthouse kerstnachtviering begint om 22 uur. De NGK kerk (Broederweg 34, Kampen) is om 21:30 uur open en een warme drank en iets lekkers staan dan al voor jullie klaar. Zet de Lighthouse kerstnachtviering in je agenda en tot 24 december!

Graag tot dan!
Datum & tijd
24 December 2019
22:00 - 23:00
Adres
Nieuwe kerk Kampen
Broederweg 34
8261 GT Kampen
Contact
Willemijn
0642104205
www.ngkkampen.nl
willemijn_v_dijk@hotmail.com
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media