Vanaf zaterdag 14 december zijn er in 't Huys der Kunsten te Kampen fotografische werken van beeldend kunstenaar Elise van der Linden te zien. 

Elise laat zich leiden door het vaak onopgemerkte verloop van de dingen. Zoals een groeiproces van een plant, ophopingen en resten van ooit belangrijke verhalen op papier, de snelheid van onze voertuigen, de door de mens gebouwde ruimten en constructies die weer uiteen vallen. 
 
Zo ook in deze expositie waarin grootformaat foto’s te zien zijn die je op indringende wijze meenemen naar verlaten ruimtes waarbij de natuur de menselijke constructie weer overneemt. Kleur en lichtinval creëren een indrukwekkend beeld. De foto’s geven een verloop van tijd weer waarbij we steeds een ander stadium van transformatie zien. Elise speelt met het spanningsveld tussen verval en groei. “De tijd brengt een constante spanning tussen verandering en de menselijke neiging tot het vasthouden aan wat was.”
Opening ZATERDAG 14 DECEMBER 2019 15.00 - 18.00 uur
Elise zal uiteraard bij de opening aanwezig zijn, zodat u zowel met haar als haar werk kennis kunt maken.
Datum & tijd
14 December 2019
15:00 - 18:00
Adres
't Huys der Kunsten
Voorstraat 20
8261 HS Kampen
Contact
Huys der Kunsten
0622557406

expo@huysderkunsten.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media