Op vrijdag 28 augustus 2020 vindt de 2e editie van de SamenLoop voor Hoop Kampen plaats. Op een SamenLoop staan we stil bij kanker én vieren we het leven. Het is een 24 uur durende wandelestafette die symbool staat voor de voortdurende strijd tegen kanker. Een lach en een traan gaan het gehele evenement samen. Het verdriet om degene voor wie men aan het lopen is, maar ook de saamhorigheid en het vieren van het leven maken SamenLoop voor Hoop tot een bijzondere ervaring voor iedereen: deelnemers, survivors, supporters en vrijwilligers! Een bijzondere ervaring die je niet mag missen!

Kick-off SamenLoop voor Hoop 2020
Op 21 januari 2020 kun je alvast de sfeer proeven, tijdens deze officiële aftrap is er ruimte voor ontmoeting, algemene informatie en eventuele vragen. Daarnaast blikken we terug op de vorige editie en kun je door middel van een feestelijke opening alvast voorproeven van deze bijzondere ervaring. 
Datum & tijd
21 January 2020
19:30 - 21:30
Adres

Burgwal 84
8261 ES Kampen
Contact
Jos van der Weerd

www.samenloopvoorhoop.nl/kampen
kampen@samenloopvoorhoop.nl

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media