Net zoals in Cambridge begint het met één enkele jongenssopraan die - in processie - a capella het ‘Once in royal David’s city’ zingt.
Daarna volgt het koor, waarna de volgende 75 minuten de mooiste Engelse kerstmuziek klinkt, omlijst door negen lezingen uit het kerstevangelie gelezen door de jongens en jongemannen van het koor.
Een aantal malen worden de aanwezigen uitgenodigd bekende Engelse Carols mee te zingen.
In navolging van de Engelse jongenskoren in de kathedralen en colleges we- ten de heldere jongensstemmen zich gesteund door kernachtige tenoren en bassen en mannelijke alten: de zogenaamde countertenors.


Tickets à € 18,50 zijn in voorverkoop online te koop via de website www.kampenboyschoir.nl of bij Read Shop Boekhandel Bos in Kampen.
Aan de kerk kosten de tickets € 20,-. Jongeren tot 18 jaar hebben recht op een ticket van € 12,50 eveneens online verkrijgbaar, aan de kerk en de Read Shop Boekhandel Bos.
Datum & tijd
24 December 2019
15:30 - 17:00
Adres
Bovenkerk
Koornmarkt 28
8261 JX Kampen
Contact
H. Stoel
06-22396138
www.kampenboyschoir.nl
henkstoel@kampenboyschoir.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media