Elke tweede zondag in december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Men steekt om zeven uur ‘s avonds over de hele wereld kaarsjes aan, ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Het maakt daarbij niet uit of een kind recent of lang geleden overleden is en welke leeftijd het kind heeft gehaald.

Wereldlichtjesdag vindt plaats op zondag 8 december 2019 op de Algemene Begraafplaats Bovenbroek. Vanaf 18.15 uur bent u van harte welkom en om 18.30 uur start het programma. Kaarsjes hoeft u niet mee te nemen, deze worden ter plekke uitgedeeld. Iedereen is van harte uitgenodigd, zowel Kampenaren als mensen uit de omliggende dorpen. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie/thee en limonade.
Datum & tijd
08 December 2019
18:15 - 19:30
Adres
Begraafplaats Bovenbroek
Bovenbroeksweg 4
8265 VZ Kampen
Contact
Heidi Nieuwenhuis
0634925501
www.wereldlichtjesdagkampen.nl
info@wereldlichtjesdagkampen.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media