Waar zijn toch de jaren ‘80 en ‘90 gebleven? Nieuwe artiesten blijven er hun inspiratie vandaan halen, toch hoor je de muziek niet genoeg op de radio. Blijf jij ook niet stilzitten als je happy hardcore, grunge of synthesizers uit de jaren ‘80 hoort? Dat komt dan mooi uit, want op 30 november is er een 80’s en 90’s party in ‘t Ukien. Impuls en De Nachtadvocaat brengen de hits uit de jaren ‘80 en ‘90 ten gehore, dus stil staan is geen optie. Haal je neon beenwarmers, schoudervullingen of een fout trainingspak onder het stof vandaan en show je dansmoves. Headbangen of hakken, alle stijlen komen voorbij.

Dresscode: jaren ‘80/’90 of een combinatie hiervan. De best geklede man en vrouw winnen een prachtige prijs. Kaarten kunnen worden gekocht bij Tourist Info, op vrijdagmiddag of zaterdag bij Blue Music en via www.ukien.nl. Wees er dus snel bij als je een epische avond mee wil maken.

Tickets kosten 10 euro in de voorverkoop en aan de deur 15 euro.
Datum & tijd
30 November 2019
20:30 - 01:00
Adres
't Ukien / MFC Korteweg 4
Korteweg 4
8261DC Kampen
Contact
Evert-Jan Wierbos
0628751005
http://www.ukien.nl
info@ukien.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media