De grootste en bekendste metal band ter wereld behoeft geen introductie. 23 november staat de hele avond in ’t Ukien in het teken van Metallica, met een optreden van The Metallicas.

11 keer staat Metallica in de Top 2000. Aangevuld met de hoogtepunten van 23 albums is dit een garantie voor een knallende avond, scheurende gitaren en spierpijn van het headbangen. Met meer dan 100 miljoen verkochte albums mag het een wonder heten als iemand Metallica niét kent.

“The Metallicas brengen een tribute aan de metalgoden van Metallica. Hard, intens, en met passie! Omdat metal zo bedoeld is.” Met hun eigen woorden, eigenlijk valt daar niks meer aan toe te voegen.

The Metallicas staan 23 november in ’t Ukien. Tickets kosten €10,00 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij Blue Music, Tourist Info Kampen en via ukien.nl. Aan de deur kost een ticket €15,00.
Meer informatie is te vinden op ukien.nl.
Datum & tijd
23 November 2019
20:30 - 23:55
Adres
't Ukien
Korteweg 4
8261DC Kampen
Contact
Evert-Jan Wierbos
+31+28751005
http://www.ukien.nl
evertjanw@hotmail.com
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media