Een middag van bezinning om met tijdgenoten stil te staan bij de tijd. Als mensen hebben we vaak een moeizame verhouding met de tijd. Vaak gaat het ons te snel. Dikwijls hebben we er te weinig van. Soms hebben we ook zoveel tijd dat we er niet goed raad mee weten en aan tijdverdrijf doen of de tijd doden.

De tijd confronteert ons met onze tijdelijkheid. Is de tijd een ‘vijand’ die we het liefst proberen te ontlopen? Of een ‘vriend’ die we waarderen en waar we goed mee kunnen leven?
Psychologen, filosofen, theologen hebben over verschillende ervaringen van en omgang met de tijd nagedacht en geschreven.

We staan deze middag individueel en in onderling gesprek stil bij een aantal van hun gedachten en inzichten: kan dit ons helpen om tot een betere verhouding met de tijd te komen? Zeker! En dat maakt deze interactieve middag tot een goede tijdsbesteding.
Datum & tijd
24 November 2019
15:00 - 17:00
Adres
Lutherse Kerk Kampen
Burgwal 85
8261 ES Kampen
Contact
Klaas Bruins
0640506588
www.zwaanenmeer.nl
opgave@zwaanenmeer.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media