Kerst in Oud Kampen viert jubileum!

De historische binnenstad van de Hanzestad Kampen staat op 21 en 22 december helemaal in het teken van theaterfestival Kerst in Oud Kampen. Al weer voor de twintigste keer verandert de stad in een decor voor allerlei creatieve, uitzinnige en soms ontroerende theateracts die zich binnen en buiten afspelen. Onderdeel van het theaterfestival is een nostalgische kermis, maar daarnaast zijn er ook acts die u zomaar kunt tegenkomen op straat of in de steegjes. Veel binnenstadbewoners van Kampen richten op beide avonden hun huis extra sfeervol in zodat u met een gerust hart naar binnen kunt ‘gluren’. Vanwege het jubileum van Kerst in Oud Kampen belooft de organisatie een paar spectaculaire verrassingen! www.kerstinoudkampen.

De 20 e editie van Kerst in Oud Kampen wordt gehouden op zaterdag 21 december en zondag 22 december 2019 van 16.00-21.00 uur.

🎬20e editie van Kerst in Oud Kampen
📜zaterdag 21+ zondag 22 december 2019
🕰️16.00 - 21.00 uur
✨Straattheater, muziek, sfeer ✨en meer!
🔥www.kerstinoudkampen.nl | #kerstinoudkampen

Datum & tijd
22 December 2019
16:00 - 21:00
Adres


Kampen
Contact


www.kerstinoudkampen.nl
info@kerstinoudkampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort evenement
Festival
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media