Samen badmintonnen! Gezellig en sportief bezig zijn! Dat kan tijdens het Kampen Badminton Open, het badmintontoernooi dat Badminton Club Kampen organiseert op woensdag 13 november.

‘Aan het Kampen Badminton Open doen veel verschillende teams mee, onder andere teams van vrienden, collega’s of familieleden. Iedereen kan spelen op zijn of haar eigen niveau, wat leidt tot spannende potjes badminton. En samen sporten is gewoon heel erg leuk!’ zegt Annemarie Langeslag van de organisatie.

Teams van twee personen kunnen deelnemen aan de heren- of damesdubbel of de mix. Daarbinnen kan gespeeld worden op drie niveaus; een toernooi dus voor de meer en minder ervaren speler.

Het Kampen Badminton Open wordt gespeeld in sporthal Cellesbroek, Akelei 1. De zaal is om 19.30 uur open om in te spelen. De wedstrijden beginnen om 19.50 uur. Inschrijven of meer informatie via annemarie@bckampen.nl.
Datum & tijd
13 November 2019
19:30 - 23:30
Adres
Sporthal Cellesbroek
Akelei 1
8265 KA Kampen
Contact
Annemarie
038-3328090
www.bckampen.nl
annemarie@bckampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media