Op zaterdagavond 28 september brengt Toneelgroep De Kleine Komedie de komische voorstelling “De familie Bale en het Plooirok Mysterie” op de planken van de Stadsgehoorzaal. Kaartjes zijn 10,00 per stuk en zijn vanaf verkrijgbaar aan de kassa van de Stadsgehoorzaal.

Huub Bale en Kitty Kuipers zijn een jong getrouwd stel. Ze hebben een ‘huishouden van Jan Steen’. De oma van Huub, woont bij hen in en is helemaal gek van salsa en zumba muziek. De eveneens inwonende zus van Kitty, Diane, sleept ieder dier wat maar zielig is of aandacht nodig heeft, mee naar huis.
Diane heeft al heel wat inheemse diersoorten meegenomen naar huize Bale en ook deze keer verrast zij iedereen in huis met een nieuw ‘inheemse’ diersoort welke iedereen de stuipen op het lijf jaagt. Om de chaos compleet te maken komt de moeder van Kitty en Diane, een weekendje logeren en neemt ze haar nieuwe vriend mee om hem te laten kennismaken met haar familie. Hoe houden Huub en Kitty zich staande in deze crisissituatie? Of gaan zij er aan onderdoor?
U gaat het allemaal zien in: De familie Bale en het Plooirok Mysterie.

🎵 Na afloop is er gezellige muziek in de foyer van de Stadsgehoorzaal.
Datum & tijd
28 September 2019
20:15 - 23:00
Adres
Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261ES Kampen
Contact
Stadsgehoorzaal Kampen
0383317373
stadsgehoorzaalkampen.nl
info@stadsgehoorzaalkampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media