Op 28 september vindt het volgende Repair Café plaats in de Kringloopwinkel van 10-13 uur.
‘We zijn heel blij dat we ook op de nieuwe locatie van de Kringloopwinkel welkom zijn. Hierdoor zijn ook wij nog bereikbaarder. De nieuwe locatie is ruim en licht en er is veel parkeergelegenheid.’

🔨Ook blij is het Repair Café met de hernieuwde aandacht en waardering voor repareren. De nieuwe campagne van Sire ‘Waardeer het, repareer het’ juichen zij uiteraard zeer van harte toe. Op de site staan oneindig veel filmpjes en tips om zelf aan de slag te gaan met alles wat maar kapot kan gaan. Zelf repareren is erg leuk en kan veel voldoening geven. Lukt het alsnog niet, dan kun je het voorwerp altijd nog langs brengen. Weggooien kan immers altijd nog!

📺Ook het programma ‘Repair Shop’ van Humberto Tan gaat over de waarde van repareren. 'Reken maar dat mensen gehecht kunnen zijn aan een voorwerp. Zo hebben ook wij aan tafel de prachtigste verhalen gehoord. Dat programma zou prima hier opgenomen kunnen worden. Wij repareerden eens het 60 jaar oude strijkijzer van een mevrouw, dat zij voor haar trouwen had gekregen. Ze was zó blij dat het nog gemaakt kon worden.’

🧰 Het Repair Café repareert alles waar een stekker aan zit, mechanische voorwerpen, fietsen en kleding. Te vervangen onderdelen zoals een rits of een nieuwe lamp moet je natuurlijk zelf meebrengen. In ongeveer 75% van de gevallen neemt de klant zijn apparaat of kledingstuk weer heel mee naar huis. Dat scheelt enorm in de afvalberg en in productiekosten voor een nieuw product.

💶 De kosten? Een vrijwillige bijdrage.
Datum & tijd
28 September 2019
10:00 - 13:00
Adres
Kringloopwinkel
Ambachtstraat 3
8263 AJ Kampen
Contact
Iris Boter
0382033220
www.repaircafe.org
iris.boter@gmail.com
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media