Op zaterdagmiddag 9 november organiseert het Ikonenmuseum een workshop lampion maken. Om 14.00 uur kunnen kinderen vanaf 6 tot 12 jaar aan de slag in het museum. Het maken van een lampion kost € 2, – en maximaal 15 kinderen kunnen deelnemen. Bij veel aanmeldingen start om 15.30 uur een tweede workshop.

Wie meeloopt in een Sint Maartenoptocht in Kampen kan op zaterdagmiddag een lampion maken in het Ikonenmuseum. Er wordt geknipt, geplakt en gevouwen, er wordt gewerkt met karton, gekleurd papier en ijzerdraad. Zo maakt iedere deelnemer een lampion naar eigen ontwerp. De workshop wordt begeleid door Carin Koopman van cultuurZIEN.

Aanmelden
Voor deelname kan tot 7 november via info@ikonenmuseumkampen.nl of kunst@cultuurzien.nl Kijk voor meer informatie op www.ikonenmuseumkampen.nl of www.cultuurzien.nl of bel met (038) 331 10 24.
Datum & tijd
09 November 2019
14:00 - 15:00
Adres
Ikonenmuseum Kampen
Buitennieuwstraat 2
8261 av Kampen
Contact
Carin Koopman
0383311024
www.cultuurzien.nl
kunst@cultuurzien.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media