Zaterdag 14 september sluit het Verhaal van Kampen aan bij Open Monumenten Dag in de Kamper Binnenstad. Het publiek wordt tussen 13.00 en 16.00 uur verrast met kleinschalige activiteiten, muziek en acts waarbij de opbouw van Hanzestad Kampen een rol speelt in combinatie met het OMD thema ‘Plekken van Plezier’.

Met name de prachtige panden en de geschiedenis ervan staan centraal. De jongste bezoekers kunnen meebouwen aan een culturele skyline van de Hanzestad in een grote zandbak op het Koeplein. Daarnaast is het speelplein aangevuld met een reuze grote schommel! 


Fiets mee met de theatrale rondleiding op een fietstrein langs een aantal van de mooiste plekken van Kampen. Daarnaast heeft Quintus in samenwerking met diverse muziekverenigingen, orkesten en koren een muziekroute door de gemeente Kampen samengesteld. 


Hartelijke Hanzestad
Het Verhaal van Kampen is een terugkerend evenement met korte pop-up optredens, verrassende acts, muziek en activiteiten voor jong en oud. Met deze kleinschalige, culturele activiteiten wil de organisatie bezoekers aan de binnenstad een extra ervaring meegeven en uitnodigen om Kampen als Hartelijke Hanzestad nog eens te bezoeken. 


Het evenement is een initiatief van de vijf culturele organisaties: de Stadsgehoorzaal, het Stadsarchief, het Stedelijk Museum Kampen, de Bibliotheek Kampen en Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie. De activiteiten zijn onder begeleiding van Kamper Events en in samenwerking met de gemeente Kampen.

Lees meer artikelen met deze tags:

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media