Op 14 november is het zover! De presentatie van het unieke verhalenkookboek uit Kampen: ‘Verhalen om te smullen’. We overhandigen het eerste exemplaar aan wethouder Irma van der Sloot


Een moderne bite!
Kookboeken zijn er volop, maar niet eerder verscheen een verhalenkookboek met herkenbare, aansprekende en ontroerende Kamper verhalen, gekoppeld aan traditionele en/of vergeten gerechten. HarmJan Schingenga en Jeroen Veenman, koks van restaurant MaGreet, hebben de gerechten in dit boek een moderne ‘bite’ gegeven.


Verhalenvertellers pur sang
Uiteraard staan de verhalenvertellers Anna, Annemie, Geke, Henk, Henny, Jo, Paul & Marie, Piety, Rie en Rose-Marie tijdens deze feestelijke boekpresentatie in de spotlights. Er is gelegenheid om door een van hen een boek te laten signeren. Of door allemaal, dat kan natuurlijk ook!


Wil je hierbij zijn?
Ook jij kunt bij deze bijzondere boekpresentatie aanwezig zijn! Reserveer een exemplaar van dit unieke Kamper verhalenkookboek (t.w.v. € 15) en stuur een berichtje dat je erbij wilt zijn via verhalenomtesmullen@gmail.com.


Een gerecht proeven?
Wil je na de boekpresentatie een van de heerlijke gerechten uit dit verhalenkookboek proeven? Vermeld dit dan bij je boekreservering en dan zorgt Restaurant MaGreet dat er een tafeltje voor je klaar staat.

Tot ziens op donderdag 14 november!
Datum & tijd
14 November 2019
15:30 - 17:00
Adres
Woonzorgcentrum Margaretha
Burgwal 45
8261 EP Kampen
Contact
Diana de Groot
+31683908614

uitvergroot@kpnmail.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten
Lees meer artikelen met deze tags:

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media