Op zaterdag 19 oktober houdt Bruusk hun album presentatie in 't Ukien!
In het voorprogramma staan Wasted Brains & Jeremiah!
Meer info volgt.

Haal alvast je tickets in de voorverkoop, de tickets kosten €7,50 in de voorverkoop en €10,- aan de deur.

BRUUSK:
Bruusk is ondertussen niet meer weg te denken uit de metalscene in Zwolle en omstreken. Na een paar knallende optredens in o.a. Hedon doen ze thuisbasis 't Ukien weer aan, dit gebeurd natuurlijk niet zonder reden. De zes heren uit Kampen hebben in juli hun debuut album digitaal uitgebracht en komen 19 oktober deze in zijn volledigheid ten gehore brengen. Ook zal op deze avond het fysieke album beschikbaar zijn. Het positief ontvangen album (zwaremetalen: 81/100) bestaat uit 14, bij Studio Haverkamp opgenomen, beukende death metal nummers waar Bruusk de afgelopen jaren hard aan heeft gewerkt. Het langharige zestal kan niet wachten om grommend, met schreeuwende gitaren en knallende drums met trots hun album te presenteren!

Wasted Brains:
Wasted Brains is een hardcore band uit Hengelo met beatdown invloeden. In 2017 brachten ze hun eerste EP “New Blood” uit en zijn momenteel bezig met het schrijven van hun eerste full length. Hun shows staan bekend om de energie die ze overbrengen met onverwachtse riffs en snoeiharde breakdowns.
Datum & tijd
19 October 2019
20:30 - 23:55
Adres
Ukien
Korteweg 4
8261 DC Kampen
Contact
't Ukien
+31384691502
www.liveinkampen.nl
info@ukien.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media