Zondag 13 oktober hebben we een nieuwe editie van "Voor eigen Parochie". Een heerlijke middag uit met muziek van Kamper bodem.

Linda Westera: Liedjes met en zonder poespas
Linda Westera schreef voor de Soul-en Jazzbands waarin ze zong ook altijd eigen nummers, en dat doet ze nog steeds. Daarnaast heeft zij repertoire van Tom Waits hertaald en uitgevoerd. Tijdens ‘Voor Eigen Parochie’ kiest ze uit al dit werk de mooiste liedjes. Zij brengt de nummers vanavond in ieder geval als duo, maar mogelijk wordt er nog een percussionist toegevoegd.

Henk Jans Enzovoorts: Kleinkunstigheden met enig scheurwerk
Een trio van door de wol geverfde muzikanten. De Nederlandstalige, kleinkunstige teksten zijn vaak verhalend en kunnen ontroeren, maar worden vaak ook luchtig met een milde ironie gebracht, waarbij de luisteraar een (glim)lach niet zal kunnen onderdrukken. Als het scheurpedaal er aan te pas komt, wil het wel stevig rocken! Het geluid van Henk Jans Enzovoorts is moeilijk in een hokje te plaatsen. Inspiratie komt voornamelijk uit de blues/folk/rock van de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw.

Suzie Left: Muzikaal polderen
Suzie Left is een democratische, vijfkoppige band. Ze houden allemaal van blues and jazz en maken met plezier uitstapjes naar rock en pop .
Van Japanse avant pop via Atlanta Blues en Engelse Rock met enthousiasme door de, bij voorkeur onontdekte hoeken, van de muzikale wereld.

Aanvang: 15:00 uur
Datum & tijd
13 October 2019
14:30 - 19:00
Adres
Ukien
Korteweg 4
8261 DC Kampen
Contact
't Ukien
+31384691502
www.liveinkampen.nl
info@ukien.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media