Wat is de zin van het leven? Hoe vind je er eigenlijk zin in als je geen doel, geen richting kunt vinden? Auteur Henk Jans laat in zijn boek zien hoe hij dit opnieuw ontdekte, hoe hij zijn leven weer opbouwde nadat zijn bestaan een dieptepunt had bereikt en op welke manier kunst en muziek hem hielpen op weg naar een nieuwe zingeving.

Tegenwoordig is hij een gewaardeerd, zanger-liedjesschrijver, exposerend kunstenaar, dichter en heeft hij enkele bundels op zijn naam met meer dan honderdvijftig gedichten en liedteksten.

Hij treedt op van Zwolse Huiskamerconcerten tot in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. Onder andere met zijn kunstproject 'The Road The Weed The Stones' onderzoekt hij tot waar zijn levenspad hem nog kan leiden.

'KUNST de zin van het zinloze', een levensverhaal waarin de vraag naar zingeving centraal staat met gedichten, liedteksten, gedachtespinsels, tekeningen en schilderijen.

Programma van de presentatie:

Hoorspel - persiflage op 'Het Filosofisch Kwintet' gemaakt door Martin Jan van Santen

Voorlezen van fragmenten uit het boek, de gedachtespinsels 'pijn is fijn, bloed moet, jeuk is leuk' en 'een geval van kunst' door Henk Jans.

Gelegenheid tot het aanschaffen van het boek.

De presentatie zal verzorgd worden door drs Frank Huser.
Datum & tijd
30 November 2019
15:00 - 16:00
Adres
Ikonenmuseum
Buiten Nieuwstraat 2
8261 AV Kampen
Contact
H.J. Jans
038-3858483
www.henkjans.nl
hjansart@gmail.com
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media