Voor de 22e keer in successie organiseert Show- en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden op zaterdag 28 september a.s. in de Oosterholthoeve een twirl en majoretteconcours voor solisten, teams en pelotons onder auspiciën van de National Baton Twirling Association (NBTA).
Het twirl en majorette concours is al jaren een bekend concours in Nederland. De mooie locatie, de perfecte organisatie door vrijwilligers van Oranje en de combinatie van solisten, teams en pelotons zijn voor vele verenigingen al jaren de juiste ingrediënten om in te schrijven voor dit concours.

Het publiek kan weer volop genieten van de prachtige uitvoeringen, want ook dit jaar is er weer massaal ingeschreven. Vele verenigingen komen op zaterdag 28 september vanuit heel Nederland naar IJsselmuiden toe. Voor Oranje een thuiswedstrijd en gaan in de verschillende onderdelen strijden voor een top 3 plaats en NK kwalificatie plaats.
Aan de hand van strenge beoordelingsrichtlijnen bepaalt een vakkundige jury de behaalde score. Tijdens dit concours kunnen de twirlers zich kwalificeren voor deelname aan de voorrondes of direct voor het Nederlands Kampioenschap solisten, teams en pelotons 2019. De prijsuitreiking vindt aan het einde van de middag plaats.

De tribunes van de Oosterholthoeve zijn op 28 september vanaf 09.00 uur open voor het publiek. Het concours begint om 09.20 uur. De toegangsprijs incl. programmaboekje (zolang de voorraad strekt) bedraagt voor volwassenen € 5,00, 65+ en kinderen tot en met 12 jaar € 2,00.
Datum & tijd
28 September 2019
09:20 - 17:00
Adres
Sporthal Oosterholthoeve
Oosterholtseweg 11
8271 SP IJsselmuiden
Contact
HA van den Brink - Berghuis
0610882758
www.oranje-ijsselmuiden.nl
promotie@oranje-ijsselmuiden.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media