Dinsdagmiddag ging de telefoon op kantoor in de bibliotheek. Er klinkt een enthousiaste stem aan de andere kant van de lijn: “Ja we zijn een beetje laat met contact leggen, maar we zijn een orkest op de fiets en over twee dagen komen we door Kampen en nu zouden we graag komen optreden. Kan dat?”.

Ja natuurlijk kan dat! Kom luisteren donderdag 1 augustus op 12.30 uur naar Ensemble PEP! Tien jonge (semi)professionele musici die per fiets op tournee zijn in Drenthe, Flevoland, Gelderland en Overijssel.

Ensemble PEP! brengt muziek waar ze maar komt. De onconventionele bezetting van vier strijkers en zes blazers maakt het mogelijk om allerlei soorten muziek te spelen: van klassiek tot klezmer en van jazz tot het speciaal voor het ensemble gecomponeerde stuk ‘Toeters en Bellen’, dat ook op de fiets uitgevoerd kan worden.

Bij mooi weer vindt het optreden plaats op de binnenplaats van de Stadskazerne aan het Van Heutzplein. Bij buien is het concert in café Paatje. Het optreden is vrij toegankelijk. Na afloop gaan de musici met de pet rond.
Datum & tijd
01 August 2019
12:30 - 13:30
Adres
Bibliotheek Kampen
Oudestraat 216
8261 CA Kampen
Contact
Anne Marth Kuilder
0612711848
https://www.bibliotheekkampen.nl/
amkuilder@bibliotheekkampen.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media