Op zaterdag 17 augustus aanvang 10.30 uur hopen wij traditiegetrouw onze Oogstdag te houden op het terrein bij de museumboerderij Erf 29 Heultjesweg 31 op het Kampereiland,

De museumboerderij is nauw betrokken bij de organisatie van de Oogstdag en biedt de bezoekers de mogelijkheid om die te bezichtigen en te genieten van dit mooie gebied in de IJsseldelta.

Het op traditionele wijze oogsten zal onder meer omlijst worden met het uitoefenen van oude ambachten. Voor het promoten van streek eigenproducten is er een markt, verder oldtimer-traktorshow en verkoop van oud boeren gerief (erfhuis) Met dit uitgebreide programma en de inzet van zestigtal vrijwilligers, veelal in traditionele klederdracht gestoken hopen wij deze dag weer tot een groot succes te maken.
Datum & tijd
17 August 2019
10:30 - 16:30
Adres
Landerijen Museumboerderij Erf 29
Heultjesweg 31
8267AH Kampereiland
Contact
Henk Jan van der Weerd
0610029016

henkjan@dezande42.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media