Altijd al willen leren hoe je pakkende dialogen schrijft? Hoe je in een kort verhaal toch de karakters van je personages kunt laten zien? Of hoe je kunt spelen met stijl en inhoud van je verhaal? Doe dan mee aan de gratis workshop Creatief Schrijven, gegeven door schrijversvakschooldocent Job Creyghton.

Over Job Creyghton

Job Creyghton was jarenlang docent aan de schrijversvakschool, de Universiteit Leiden en de School voor de Journalistiek, maar richt zich inmiddels weer helemaal op het schrijven van een nieuwe roman. Speciaal voor de WAK maakt hij een uitzondering: amateurschrijvers krachtiger leren schrijven, daar maakt hij graag tijd voor vrij. Job is de auteur van hét handboek voor creatief schrijven, Effectief en Creatief Schrijven. In zijn speciaal voor de WAK ontwikkelde workshop Creatief Schrijven voor amateurschrijvers besteed hij speciale aandacht aan taal en taalvariatie.

Over de workshop Creatief schrijven

In deze drie uur durende workshop behandelt Job de basis voor het schrijven van een kort verhaal (inhoud, stijl, structuur) en besteedt hij speciale aandacht aan pakkende dialogen. Hoe iemand praat zegt immers iets over iemands identiteit, maar kan ook voor misverstanden zorgen. Juist in dialogen komt de ‘klankkleur’ van een personage, zijn of haar eigen manier van praten, pakkend naar voren.

Specificaties van de workshop:

- Locatie: de Bibliotheek in de Stadskazerne, Dirk van Sliedregtzaal, 2e etage

- Tijd: 19.00-22.00 uur, inloop vanaf 18.45 uur.

- Entree: gratis

- Max. 10-15 deelnemers

- Niveau: amateurschrijvers (iedereen die beter en creatiever wil leren schrijven)

- Opgave: uiterlijk vrijdag 17 mei: activiteiten@bibliotheekkampen.nl of reserveer een plek via:

https://www.bibliotheekkampen.nl/agenda/750-gratis-workshop-creatief-schrijven

Datum & tijd
21 May 2019
19:00 - 22:00
Adres
Bibliotheek Kampen / Stadskazerne
Oudestraat 216
8261 CA Kampen
Contact
Dieuke Boogaard
+31383331828
https://www.bibliotheekkampen.nl/agenda/750-gratis-workshop-creatief-schrijven
marketing@bibliotheekkampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media