Speulenderwies Kampers schrieven en meer!  Voor het eerst in Kampen, kump det zien: Pubkwis op zien Kampers. Meld je aan!  Een avondvullende quiz in het teken van ons mooie Kampen! Op dinsdagavond 11 februari in De Stadskazerne. Iedereen is van harte welkom.

Je speelt de quiz in teams van maximaal 5 personen. Ter plekke stellen we de teams samen. Natuurlijk kun je ook van te voren een team vormen.

💠 We starten de avond met een een korte uitleg over de schrijfwijze in het Kampers. Daarna speel je met je team verschillende rondes!
💠 Een ronde van de Bibliotheek Kampen over boeken met Kampen in de hoofdrol.
💠 Het Stadsarchief Kampen en de Historische vereniging voor de ijsseldelta 'Jan van Arkel' komen met verschillende fotorondes.
💠 En natuurlijk komt de Kamper Taalkring met een aantal verrassende dicteerrondes.
💠 Er is muziek van Jac Ruiten en een verhalenverteller.

Kortom het wordt een gezellige avond ter ere van ons mooie Kamper taaltien.

Want det mooie Kamper taaltien mag nooit verleuren gaon. Döörumme is zo’n aovend met mekare speulenderwies Kampers skrieven en praoten ätstikke goed.

Deze pubquiz is een initiatief van de Bibliotheek Kampen, de Historische vereniging voor de IJsseldelta Jan van Arkel en het Stadsarchief Kampen.

Praktische informatie:
🗓11 februari 2020 - 🕗20.00 uur, inloop 19.30 uur
📌 De Stadskazerne, Oudestraat 216, Kampen
💰Gratis entree voor Jan van Arkel-leden en leden van de Bibliotheek Kampen. Entree niet-leden € 2,00. Meld je hier aan

Datum & tijd
11 February 2020
20:00 - 22:00
Adres
De Stadskazerne
Oudestraat 216
8261 CA Kampen
Contact
Jan van Arkel

www.bibliotheekkampen.nl
info@bibliotheekkampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media