h

Stads agenda

  • Alle
17
januari
2020

Deltion rockt 't Ukien

Door eerstejaars studenten van de opleiding Deltion artiest

19:00 - 23:55
Op 17 januari rockt Deltion ’t Ukien! Eerstejaars studenten van de opleiding Deltion artiest zullen hun talenten tonen tijdens deze gratis avond.
De groten der aarde, van Queen, Arctic Monkeys, David Bowie en Bob Dylan, tot Tiësto en Snelle, allemaal zijn ze ooit begonnen met optreden in kleine zalen. De muzikanten die op 17 januari optreden in ’t Ukien zijn eerstejaars studenten aan de opleiding Deltion Artiest op Deltion. Mogelijk dus dat we over een paar jaar zullen schrijven over hun grote doorbraak.

De artiesten studeren zang, gitaar, bas, toetsen, drum of songwriting en spelen in 't Ukien alleen eigen werk. Punk, hiphop, singer-songwriter, indiepop, psychedelische rock, er komt van alles voorbij. Songwritingdocent Fokko Mellema heeft de bands begeleid in het maakproces en organiseert tevens de avond.

Muzikanten van de toekomst
Trest speelt spannende indiepop met meerstemmige zang. Krachtige melodieën en beeldende teksten. Soms hypnotiserend, soms fel uit de hoek.

Where's Charlotte maakt er een feestje van, met hun opzwepende hiphop met jazzy invloeden en een vleugje funk. Grote band, grote performance. In alle energie zou je bijna vergeten dat de teksten ook echt ergens over gaan, maar deze jongens en dame hebben echt wat te vertellen.
Discursus maakt poprock in zijn meest pakkende soort. Elk refrein is meteen mee te zingen en de performance energiek met twee elektrische gitaren op standje 11, een beukende drum en een enthousiaste zangeres.
Gangband lijkt rechtstreeks uit de jaren 70 gevlogen met hun experimentele psychedelische rock. Ook invloeden uit de soul en funk zijn erin geslopen en de pakkende zanglijnen met interessante teksten maken de unieke sound af. Verwacht een sympathieke performance en een heleboel muzikale verrassingen.

Meer info?
Meer informatie over de deelnemende bands en de wedstrijd is te vinden op ukien.nl of op facebook.com/ukien.nl. Toegang tot de optredens is gratis, de zaal gaat op 17 januari open om 19.00 uur. ’t Ukien is gevestigd in MFC Korteweg 4.
Adres
't Ukien / MFC Korteweg 4
Korteweg 4
8261DC
Kampen
Contact
Evert-Jan Wierbos
0384691502
http://www.ukien.nl
evertjanw@hotmail.com
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Volwassenen
Soort locatie
Binnen
Lees verder
17
januari
2020

Stadsgehoorzaal: Ali B

'Zelfs als het misgaat, komt het goed'

20:15 - 22:00
Ali heeft zijn publiek wat uit te leggen. Hij annuleerde tot tweemaal toe zijn theatertournee. Wat is er allemaal aan de hand in huize Bouali? Zijn het burn-out verschijnselen of is het de komst van een nieuw kind? In zijn nieuwe show geeft Ali B antwoord en laat hij zijn licht schijnen op talloze andere onderwerpen. Daarbij wint zijn optimisme het nog altijd van zijn bezorgdheid. Zoals hij het zelf formuleert: 'Zelfs als het misgaat, komt het goed.'

Een mooie cabaretavond waarin Ali B de temperatuur in de maatschappij meet en de uitslag analyseert.

Kijk voor meer informatie op: www.stadsgehoorzaalkampen.nl
Adres
Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261 ES
Kampen
Contact

038 331 73 43
www.stadsgehoorzaalkampen.nl
info@stadsgehoorzaalkampen.nl
Toegang
Volwassenen
Soort locatie
Binnen
Lees verder
18
januari
2020

Vijf Jaar Chocolaterie De Swaen

Met allerlei leuke demonstraties!

10:00 - 17:00
Ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan organiseert Chcolaterie de Swaen in Galerie LuS een chocolade festijn. Kinderen kunnen tegen een kleine vergoeding zelf lolly's maken, en er zijn verschillende demonstraties rond het werken met chocolade.
Adres
Galerie LuS
Oudestraat 143
8261 CK
Kampen
Contact
Hennie Schaper
0382307989

hennieschaper@gmail.com
Toegang
Volwassenen
Soort locatie
Binnen
Buiten
Lees verder
18
januari
2020

Kennismaking met Mindfulness

Geheel vrijblijvend

10:00 - 12:30
Kom geheel vrijblijvend kennismaken met mindfulness en krijg antwoord op de vragen:
* Wat is het nou eigenlijk?
* Helpt het mij om stress te verminderen?

Alleen door de directe ervaring van enkele oefeningen, het kennismaken met de ruimte, de trainster en andere kandidaten, krijg je antwoord op deze vragen.

Opgave kan via de website.
Adres
Coachingsbureau Perspectief (in het Huys der Kunsten)
Voorstraat 20-3
8261 HS
Kampen
Contact
Ingrid ter Horst
+31651971457
http://www.coaching-perspectief.nl
info@coaching-perspectief.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Volwassenen
Soort locatie
Binnen
Lees verder
18
januari
2020

Orgelconcert Nieuwe Kerk

Door organist Jan Hage

20:00 - 21:30
Op 18 januari 2020 geeft Jan Hage (organist Domkerk Utrecht) een concert met werken van Bach, Guilmant, Reger, Louvier, Durufle en Jan Hage zelf. Het concert begint om 20.00 uur, de toegangsprijs bedraagt 7 euro.
Adres
Nieuwe Kerk
Broederweg 34
8261GT
Kampen
Contact
Nick
0611245949
https://www.pelsnijsseorgel.nl/
rijkenick@gmail.com
Toegang
Volwassenen
Soort locatie
Binnen
Lees verder

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media