h

Stads agenda

  • Alle
20
november
2019

De Boot van Sinterklaas

Vaar mee en beleef de stoomboot

12:00 - 18:00
Op woensdag 20 november vaart de Veerman van Kampen (de stoomboot van Sinterklaas) diverse malen uit met een geweldige show en natuurlijk Sinterklaas en zijn Pieten. Alle mensen- kinderen uit Kampen mogen mee.

Reserveer kan via www.debootvansinterklaas.nl
Adres
Veerman van Kampen (de boot van Sinterklaas)
ijzelkade 11
8071 KX
Kampen
Contact
Henk van den Bos
0653644066
www.debootvansinterklaas.nl
infogloei@gmail.com
Toegang
Soort locatie
Binnen
Lees verder
20
november
2019

Kamper Poort Kwis

Quizfanaten opgelet!

20:00 - 23:30

Kamper Events organiseert iedere derde woensdag van de maand de meest uitgebreide pubquiz van de regio. Op een unieke locatie (de Cellebroederspoort), met wisselende gasten, proefrondes en andere bijzondere elementen mag je als quizfanaat deze avonden niet missen.

In 9 verschillende rondes strijden maximaal 16 teams van maximaal 5 personen om de maandelijks terugkerende wisselbeker. Kan jouw team de wisselbeker gedurende het seizoen het vaakst omhoog houden, of eindigen jullie met de rode lantaarn?

Test je kennis, daag vrienden uit en meet je met de slimsten van Kampen en omstreken. Maar bovenal... Geniet van een leuke, gezellige en verrassende avond!

Kijk gauw voor meer informatie:
www.kamperevents.nl/kamperpoortkwisAdres
Cellebroederspoort
2e Ebbingestraat 1
8261 VV
Kampen
Contact
Jos Hogenbirk
0383031621
www.kamperevents.nl/kamperpoortkwis
info@kamperevents.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Volwassenen
Soort locatie
Binnen
Buiten
Lees verder
20
november
2019

Stadsgehoorzaal: Scapino Ballet

Een ode aan de Gouden Eeuw en de Parijse revue

20:15 - 22:00
Twee topstukken van Ed Wubbe, een van de succesvolste Nederlandse choreografen, in één voorstelling. Een ode aan de Gouden Eeuw en de Parijse revue. De muziek bij Holland wordt live uitgevoerd. De muziek bij Le Chat Noir is van o.a. Jacques Brel en Edith Piaf.

Kijk voor meer informatie op: www.stadsgehoorzaalkampen.nl 
Adres
stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261 ES
Kampen
Contact

038 331 73 43
www.stadsgehoorzaalkampen.nl
info@stadsgehoorzaalkampen.nl
Toegang
Volwassenen
Soort locatie
Binnen
Lees verder
21
november
2019

Stadsgehoorzaal: Vijand van het Volk

Aangrijpend, spannend, oergeestig en actueel

20:15 - 22:30
Vijand van het volk is de ultieme theaterklassieker over corruptie, fake news, en klokkenluiders in de veelbesproken bewerking van de Schaubühne Berlin. De voorstelling gaat vanaf 26 september voor het eerst op landelijke theatertournee, gespeeld door een nieuwe generatie topacteurs voor Theatergroep Suburbia.

“In een kleine stad dromen de bewoners van financiële voorspoed nu er een geneeskrachtige bron is ontdekt. Ze verwachten een grote toestroom aan gasten in het plaatselijke kuuroord. Huisarts Thomas Stockman ontdekt echter dat het heilzame water besmet is met gif. Het bekendmaken van dit nieuws zou de sluiting van het kuuroord en het mislopen van veel geld voor de inwoners betekenen.

Zet Thomas zijn gezin en zijn carrière op het spel om de waarheid aan het licht te brengen, of houdt hij zijn mond?”

Theatergroep Suburbia speelde in 2016 Vijand van het volk op locatie in Almere en ontving lovende reacties van de pers en het publiek. Dit najaar is de lang verwachte landelijke theatertournee.

“Regisseur Albert Lubbers en zijn acteurs bewijzen overtuigend dat idealen fragiel zijn, en het waard zijn om te worden verdedigd.” – Theaterkrant ★★★★

“Acteur Xander van Vledder speelt de beroemde vierde akte van Henrik Ibsen op indrukwekkende wijze.” de Volkskrant ★★★★

Vijand van het volk is te zien van 26 september tot en met 30 november te zien in theaters door heel Nederland. Op zaterdag 23 november staat de voorstelling in Theater Junushoff in Wageningen.

Cast: Xander van Vledder, Justus van Dillen, Hanne Arendzen, Wouter Van Lierde, Ruben Brinkman, Titus Boonstra, Milan Sekeris. Tekst: Henrik Ibsen. Bewerking: Schaubühne Berlin. Vertaling: Léon van der Sanden. Regie: Albert Lubbers.Decorontwerp: Herbert Janse. Lichtontwerp: Roelof Pothuis.Kostuumontwerp: Dorien de Jonge.

Voor meer informatie of kaarten: https://theatergroepsuburbia.nl/
Adres
Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261 ES
Kampen
Contact
Theatergroep Suburbia
0368448148
https://www.theatergroepsuburbia.nl/voorstelling/vijand-van-het-volk-reprise
femke@theatergroepsuburbia.nl
Toegang
Volwassenen
Soort locatie
Binnen
Buiten
Lees verder
21
november
2019

Stadsgehoorzaal: Vijand van het Volk

Over corruptie, politieke intriges, fake news en integriteit

20:15 - 22:00
Donkere wolken pakken zich samen boven het jonge gezin van klokkenluider Thomas Stockmann. Zet hij zijn geluk en zijn carrière op het spel voor zijn idealen als hij ontdekt dat er een milieuramp dreigt in zijn stad? Zullen zijn familie en vrienden hem steunen of laten ze hem keihard vallen?

Theatergroep Suburbia speelde Vijand van het Volk drie jaar geleden en ontving een sterrenregen in de media. Wij waren er destijds bij en vonden het een fantastisch stuk: hoewel geschreven door Henrik Ibsen in 1882 nog steeds razend actueel. Over corruptie, politieke intriges, fake news en integriteit. En dat alles gloedvol gespeeld door een topcast.

Met o.a. Xander van Vledder, Hanne Arendzen en Ad Knippels

Kijk voor meer informatie op: www.stadsgehoorzaalkampen.nl 
Adres
Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261 ES
Kampen
Contact

038 331 73 43
www.stadsgehoorzaalkampen.nl
info@stadsgehoorzaalkampen.nl
Toegang
Volwassenen
Soort locatie
Binnen
Lees verder

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media