Bij een bezoekje aan Kampen mag een rondleiding door sigarenfabriek de Olifant niet ontbreken. Tijdens de wandeling door de historische panden van De Olifant wordt er uitgebreid ingegaan op de productie en verwerking van de tabak tot sigaar, de geschiedenis van de sigarenindustrie van Kampen en het belang van het ambacht sigaren maken voor de stad en zijn inwoners in heden en verleden.

Wij ontvangen iedereen graag in deze cultuur-historische omgeving, waar jullie de productie van koffie, thee en sigaren kunnen zien, ruiken, voelen en proeven. Boek via de website kaarten voor een rondleiding door ons historische pand. De rondleiding duurt een uur en is onder begeleiding van een gastheer of -gastvrouw.

De prijs (10,00 euro) is inclusief een kopje koffie of thee bij ontvangst. Kijk op https://eenhoorn.eu/nl/events-booking/kaartverkoop-rondleidingen/ of op  www.stad.kampen.nl/evenementen voor het actuele aanbod in rondleidingen.

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media