Music Club Kampen, de meest veelzijdige locatie voor evenementen, (bedrijfs)feesten en bruiloften. De Music Club is een veelzijdige evenementenlocatie. Het gebouw, gelegen aan de rand van Kampen, heeft een rustiek karakter en ademt sfeer door de vele houten accenten. De grote Jupiler zaal kan 1.300 bezoekers huisvesten, maar er zijn ook diverse kleinere ruimten en een gezellig overdekt buitenterras.

In Music Club Kampen worden de beste en grootste evenementen van de regio georganiseerd en tegelijkertijd kan je ook terecht voor (bedrijfs)feesten en partijen vanaf 20 personen. De afgelopen jaren heeft de locatie zich ontwikkeld tot een zeer geliefde trouwlocatie. Grote namen traden er op als De Dijk, Blof, de Edwin Evers Band, Crazy piano's on tour, Nielson, Di-Rect en nog veel meer...

Bij Music Club Kampen valt een feest nooit in het water!

Informatie
Music Club Kampen
Flevoweg 90, Kampen
info@musicclubkampen.nl

Kijk voor de concertagenda en alle mogelijkheden op: www.musicclubkampen.nl

Fotocredits: Narrow fotografie

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media