Quintus is hèt centrum voor kunst en kunsteducatie voor Kampen en wijde omgeving, met meer dan 100 cursussen en workshops voor kinderen, jongeren en volwassenen, scholen, bedrijven, verenigingen en instellingen. Quintus is continu in ontwikkeling en sluit met nieuwe, frisse en eigentijdse activiteiten helemaal aan op de hedendaagse ontwikkelingen.

Bij Quintus kan je vanalles leren op cultureel gebied: muzieklessen, danslessen, theaterlessen, schrijflessen, cursussen beeldend/mode/design en nog veel meer. Ook kan je er kortlopende cursussen volgen of meedoen aan leuke workshops tijdens de Quintus kunstmiddagen. Kijk op www.quintuskampen.nl voor het uitgebreide aanbod. 

Informatie

Locatie Kampen
Vloeddijk 38, Kampen
038-3371200
info@quintuskampen.nl

Locatie IJsselmuiden
Laanzicht 9, IJsselmuiden
038-3371200
info@quintuskampen.nl

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media