U vindt Janse mode Kampen aan de Oudestraat 59 midden in de historische binnenstad van Kampen. Het pand van Janse mode behoort tot van de oudste panden van Kampen en daar zijn wij best trots op. 

Bij Janse mode women Kampen worden vaak nieuwe merken getest en dat met succes. Merken als No man's Land, Studio Anneloes en Joseph Ribkoff hebben via deze weg een vaste plek verworven bij Janse mode. Maar ook andere mooie merken die inmiddels ook in de andere vestigingen van Janse mode aanwezig zijn, zijn bijvoorbeeld, Summum en Moscow. De klanten van Janse mode Kampen laten zich graag kleden door het vakkundige en betrokken verkoopteam. Ieder klant uniek gekleed, daar gaat het om.

U bent van harte welkom bij Janse mode dameskleding Kampen.

Website:
www.jansemode.nl

Adres:
Oudestraat 59
8261 CE Kampen

Telefoonnummer:
038-3317514

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media