De Hagenpoort is de witgoed-speciaalzaak uit Kampen. We verkopen wasmachines, warmtepompen, drogers, koelkasten, vrieskisten, vrieskasten, inbouwapparaten en service. Één van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf is de eigen service dienst. De monteurs zijn gecertificiceerd door de merken: AEG, Bosch, Electrolux, Liebherr en Miele om zowel binnen als buiten de garantie te mogen repareren.

Wij zijn ook gespecialiseerd in apparatuur voor in uw keuken. Onze monteurs zijn ervaren in het vervangen van uw inbouw vaatwasser, inbouw koelkast, inbouw gaskookplaat, inbouw combimagnetron en dergelijke. Mocht er voor een inbouw een kleine aanpassing nodig zijn, gaan wij die niet uit de weg.

Loop eens binnen en oordeel zelf!

Website:
www.hagenpoort.nl

Adres:
Oudestraat 231-235
8261 CN Kampen

Telefoonnummer:
038-3322225

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media