Kampen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Aan de overkant van de IJssel bevindt zich het treinstation Kampen. Je loopt de brug over en bent direct in de historische binnenstad met de langgerekte Oudestraat, de sfeervolle zijstraten als de Geerstraat, Broederstraat en Gasthuisstraat met leuke winkels en het horecaplein de Plantage.

Bezoek Kampen met de trein

Vanuit Zwolle is Kampen in 10 minuten met de trein te bereiken. Even de brug over lopen en je bevindt je in de gezellige binnenstad. 

Vertrektijden vanuit Zwolle:
xx:19 uur / xx:49 uur

Vertrektijden vanuit Kampen:
xx:02 uur / xx:32 uur

Kampen is ook met de trein te bereiken via station Kampen Zuid. 

Vertrektijden vanuit Kampen Zuid in de richting van Zwolle:
xx:14 uur / xx:44 uur
Vertrektijden vanuit Zwolle in de richting van Kampen Zuid:
xx:07 uur / xx:37 uur
Vertrektijden vanuit Kampen Zuid in de richting van Lelystad/Amsterdam:
xx:16 uur / xx:46 uur

Kijk voor extra- of actuele informatie over vertrektijden op www.ns.nl.

Bezoek Kampen met de bus

Met de bus is Kampen goed te bereiken. Vanuit Kampen rijden er diverse bussen van en naar de regio. Kijk voor actuele informatie over de vertrektijden en het eenvoudig plannen van je busreis op www.9292.nl.

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media